fbpx

Webdesign és WordPress – Újra az Amistyle Webdesigntól!

Weboldal készítés

Négy év webgrafikában és esküvői grafikában tett kitérő után – illetve mellett – újra visszavezetett az utam a webdesignhoz és a wordpress-hez – így az Amistyle Webdesign újra megnyitotta kapuit!

Mivel sosem tudtam (és nem is akartam) túl messze kerülni a webdesign és WordPress területétől, ezen idő alatt is kerültek ki weboldalak a kezem alól, bár ezek mind saját projektekhez készültek.
De ezentúl vállalkozónő-társaimnak is szeretnék segíteni abban, hogy egyedi, stílusos, finom és nőies arculat és weboldal fogadja ügyfeleiket és támogassa üzletüket az online felületükön.

Webdesign és WordPress - Újra az Amistyle Webdesigntól!

Saját tervezésű és a megrendelő arculatára szabható wordpress sablonjaim már két különböző, komplex szolgáltatáscsomagban is elérhetőek (WordPress Basic csomag, ha gyorsan indulnál és WordPress Pro csomag, ha igazán személyre szabott külsőt szeretnél, profi kiegészítésekkel)

Az újraindulást szeretném Veletek méltó módon – egy bevezető akcióval megünnepelni: az Amistyle Webdesign bármely szolgáltatásának 2019. január 6-ig történő megrendelése esetén a díjból 20% kedvezményt biztosítok.
A teendő csak annyi, hogy megrendeléskor a kapcsolati űrlap kupon mezőjében tüntessétek fel az alábbi kuponkódot:
restart2019

Kíváncsi vagy a választható designokra? Itt tudsz böngészni a sablonok között – folyamatosan készülnek és kerülnek feltöltésre újabbak»

Tetszett a bejegyzés?

Iratkozz fel az email értesítőre, hogy ne maradj le a további tartalmaimról sem!

Ha feliratkozol, akkor az egyre bővülő Hello Inspiration Könyvtárunkhoz is hozzáférhetsz és letöltheted többek között a Canva sablonokat, ellenőrzőlistákat, tutorialokat is! 

Csatlakoznál a Hello Inspiration Közösség Facebook csoportjához? Kattints ide!»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük