Pinterest

Audit, Konzultáció & Mentorálás

Szeretnél folyamatosan növekvő forgalmat a weboldaladra, de eleged van a social media kiszámíthatatlanságából és abból, hogy napi szinten újabb és újabb tartalmakat kell kitalálnod? 

Szeretnél olyan minőségi látogatókat, akik már konkrét vásárlási szándékkal érkeznek a weboldaladra?

Vagy csak egyszerűen szeretnél még több bevételt elérni a vállalkozásodban?

El tudod képzelni, hogy van egy olyan megoldás, ahol nem a követőszám játszik és amely egy idő után egy automatikus vevőszerző folyamattá válik anélkül, hogy folyamatosan posztolnod vagy hirdetned kellene?

Ráadásul úgy, hogy a már meglévő tartalmaidat kell használnod hozzá és nem kell semmi újat kitalálni! Jól hangzik? 

Pontosan ezt nyújtja Neked a Pinterest!

Gyere és tapasztald meg Te is a stabil növekedést!

Pinterest management és oldalkezelés

Mit nyerhetsz, ha belevágsz a Pinterest-kalandba?

 • Folyamatosan növekvő látogatószámot és kiemelkedő eredményeket organikus (nem fizetett) eléréssel
 • Tudatos, vásárlásra kész látogatókat, javuló konverziót és növekvő bevételeket
 • A Pinterest tartalmak Google-ben való megjelenése miatt extra forgalmat a legnagyobb keresőből
 • További közösségi média felületeid és email listád építésének támogatását

Miért jó a Pinterest?

 • Örökzöld tartalom: bizonyítottan a Pinteresten megosztott tartalmak élettartama a leghosszabb, akár még évek múltán is Neked fognak dolgozni! (Ellentétben a Facebookkal, Instagrammal, Twitterrel és a többi közösségi média csatornával, ahol a sok energiával kiposztolt tartalmak is jó, ha csak néhány napig, esetleg hétig hoznak látogatót).
 • versenytársaid jó eséllyel nem ismerik még ezt a lehetőséget.
 • Magasan kvalifikált, minőségi látogatókat fogsz elérni, akik nem csak nézelődnek a felületen, hanem egy konkrét megoldásra keresnek megoldást és készek vásárolni is.
 • Azokat a termékeket, amelyekkel a felhasználók Pinteresten találkoznak, sokkal szívesebben vásárolják meg, mint a más felületeken látott tartalmakat.

Neked szól a Pinterest audit, konzultáció és mentorálás, ha…

 • még nem használod a felületet, de szeretnél egy új, stabil érdeklődőszerző lábat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá,
 • már hallottál róla, sőt ki is próbáltad már, de szeretnéd mélységében megérteni az alapokat és szükséged van egy kipróbált stratégiára, amely bizonyítottan értékes vevőket fog szállítani a weboldaladra,
 • szeretnéd a Pinterest előnyeit kihasználni, de nincsen kapacitásod, kedved, energiád egyedül feltérképezni és kitapasztalni, hogy hogyan is működik, hanem szeretnéd, hogy megmutassam ezt Neked, elkészítsem a stratégiádat a vállalkozásodra szabva és meg is tanítsam lépésről-lépésre, mit kell tenned,
 • blogger, webshoptulajdonos vagy szolgáltató vagy és nagyobb volumenű tartalommal, bejegyzéssel, termékkínálattal dolgozol.
Pinterest management és oldalkezelés

Miért lesz jó kezekben az oldalad, ha rám bízod?
Ismerj meg engem és azt, ahogy dolgozom!

Szigeti Ami Social Media Designer és Manager
 • Szigeti Ami vagyok, grafikus, webdesigner és Creative Pinterest Strategist, több mint 14 éve készítek weboldalakat és ennek köszönhetően tisztán látom azt, hogy egy elkészült weboldal még nem elég. Ahhoz, hogy egy új honlap forgalmat és bevételt is hozzon, valamilyen formában a célközönség szeme elé kell tárni és forgalmat kell rá generálni. Ez nem fog magától menni.
 • Éppen ezért kidolgoztam egy olyan rendszert, amellyel a prémium design szolgáltatások és az ügyfélszerző weboldalak készítése mellett hatékony Pinterest marketing stratégiával tudom segíteni azokat a tudatos vállalkozásokat, akik szeretnének végre valós eredményeket elérni a cégükkel.
 • Jómagam évekig voltam jelen sikeresen nemzetközi design piactereken webgrafikáimmal (Etsy, Creative Market), amelynek során alaposan megismertem és kamatoztattam a Pinterestet a vállalkozásomban.
 • Ezután az időszak után jelenleg is üzemeltetek saját webáruházakat webes és esküvői grafika témában és a Pinterest ezen oldalaim forgalmának is stabil alapját képezik.
 • Így elmondhatom, hogy saját bőrömön, évek alatt tapasztaltam és tanultam ki a Pinterest marketing titkait és most úgy döntöttem, hogy ezzel a tudással és lehetőséggel más vállalkozások számára is szeretnék segítséget nyújtani.

Ne engedd meg magadnak, hogy még egy hónapot elvesztegess anélkül, hogy kihasználnád a Pinterestben rejlő kiaknázatlan lehetőségeket!

Miért érdemes megbíznod egy Pinterest Marketing szakembert?

 • Bár egyszerűnek hangzik a Pinterest oldal kezelése (és tulajdonképpen az is), az első időszakban (ami lehet kb 3-6 hónap) fokozott odafigyelést és folyamatos finomhangolást igényel.
 • Először is nagyon fontos a stratégiai alapok lerakása (fiókbeállítások, kulcsszókutatás, pin design, megosztandó tartalmak stb.) Ahhoz, hogy a Pinterest marketingnek maradandó és hosszútávú eredménye legyen, az elején jelentős mennyiségű időt és energiát kell beletennünk.
 • Amennyiben jól előkészítettünk mindent és egy alaposan kidolgozott és testre szabott stratégia alapján, stabil és jól átgondolt alapokkal vághatsz bele a saját Pinterest marketingedbe, így az eredmények is sokkal hamarabb és biztosabban fognak érkezni, mintha hónapokat töltenél egyedül kísérletezgetéssel.

Mi a különbség a Pinterest Audit, a Konzultáció és a Mentorálás között?

A három Pinterest szolgáltatás közötti különbség olyan, mint egy pillanatfelvétel egy tájról, egy térkép és egy túravezető közötti választás. Mindhárom hasznos „eszköz” és lehetőség és információt ad a célpontrol, de ugyanakkor más-más mélységűek és más célt is szolgálnak.

Videós Pinterest Audit

A Videós Pinterest Audit olyan, mint egy pillanatfelvétel a meghódítandó tájról: egy tapasztalt felfedező gyorsan áttekintve a terepet, azonnal felismeri, hol van szükség változtatásra. Rövid, lényegre törő és gyors, előre felvett, videós formátumú útmutatást kapsz arra nézve, hogy milyen lépéseket kell megtenned ahhoz, hogy jobban haladj a Pinterest világában.

Weboldalkészítés, webdesign, WordPress sablon - Amistyle Webdesign és Social Media, Pinterest Marketing, Canva

Pinterest Konzultáció

Ez a szolgáltatás egyfajta „térkép”, egy egy alkalommal történő mélyreható áttekintés a Pinterest fiókodról. Nem csak azt látod meg, merre vezetnek az utak, de azt is, hogy melyik útvonalon érdemes haladnod, hogy a lehető leghamarabb elérj a kívánt célodhoz. Megvizsgáljuk a meglévő fiókodat, hogy hol lehetne esetleg még javítani és milyen stratégiát kellene követni a továbbiakban. Új fiók esetén pedig tanácsokat adok Neked, hogyan építhetnéd azt fel a leghatékonyabban.
A konzultáció után képes leszel magabiztosan navigálni a Pinterest világában, de Neked kell majd a saját utadat járnod és minden további lépést megtenned. Viszont már lesz a kezedben egy stratégia, egy útmutató, ami segíteni fog Neked ebben.

Pinterest Mentorálás

Ezzel már nem csak a térképet kapod meg, hanem egy tapasztalt túravezetőt is mellé, aki végigvezet az összes kanyargós úton, segít átkelni a nehéz szakaszokon és biztosítja, hogy ne tévedj el. Ez nem csak egy egyszeri konzultációt tartalmaz, hanem +4 további alkalmat is, ahol lépésről-lépésre megmutatom Neked, hogyan alkalmazd a Pinterest marketinget a vállalkozásodban.
Nem csak azt tanítom meg, hogyan építsd fel a fiókodat, hanem aktívan részt is veszek a kezdeti beállításokban, a kulcsszókutatás és a tartalomstratégia kidolgozásában és az első havi posztok létrehozásában is segítségedre leszek.
Tundod kell azonban, hogy a mentorálás nem azonos a managementtel: tehát nem végzem el helyetted a feladatokat. Együttműködésünk úgy zajlik, hogy minden alkalommal átbeszéljük az adott heti „tananyagot”, kapsz feladatokat is és ezeket a következő alkalomra elvégezve haladunk tovább a következő lépcsőfokra. Így fog szépen kiépülni a Pinterest marketinged, mégpedig úgy, hogy közben magad is megtanulod, mikor mit kell tenned.
A Pinterest Mentorálás tehát nemcsak a térképet adja oda Neked, de a közös munka során kéz a kézben haladok Veled az úton, segítve Téged abban, hogy minden lépést helyesen tégy meg és a megtanultakat hosszú távon is alkalmazni tudd.

Mindhárom szolgáltatás célja tehát az, hogy segítsen Téged sikeressé válni a Pinterest marketing területén.

Videós Pinterest Audit: Ha egy gyors, de alapos áttekintést szeretnél, ahol rövid idő alatt megtudod, mely területeken érdemes változtatnod, az Auditot ajánlom. Egy tiszta képet kapsz arról, milyen lépéseket kell tenned a továbbiakban.

Pinterest Konzultáció: Ha mélyebb iránymutatást szeretnél és magabiztosan haladnál tovább a saját utadon, ezt a szolgáltatást ajánlom Neked.

Pinterest Mentorálás: Ha pedig személyre szabott, részletes útmutatást és folyamatos támogatást szeretnél a Pinterest világában, akkor ez lesz a legjobb választás számodra.

Akiknek már segítettem

Pinterest Szolgáltatás Csomagok

Videós Pinterest Audit

45.000 Ft

Ha gyors, viszont mély áttekintést szeretnél Pinterest fiókod jelenlegi állapotáról és kíváncsi vagy azokra a területekre, ahol változtatási lehetőségek rejlenek.

20 perces videófelvétel

Rövid, előre felvett, videós áttekintés a Pinterest profilodról

Áttekintés a regisztrációról, üzleti fiókról és weboldali bekötésről

Profil elemzése: bio leírás, táblák és pinek áttekintése

Javaslattétel a legfontosabb területeken történő javításokra

Alap kulcsszókutatás: ajánlatok főbb kulcsszavakra

Javaslatok a pinek designjára és kreatív aspektusaira vonatkozóan

Pinterest ebook és checklist

Pinterest Konzultáció
Pinterest fiók felülvizsgálata
& Stratégia megtervezése

79.000 Ft

Ha még nincs Pinterest fiókod, de feltérképeznéd, hogy rejlik-e benne számodra potenciál, vagy már van Pinterested, de szeretnéd tudni, hogy hol lehet a rendszeren még javítani

60 perces online konzultáció

Teljes Pinterest profil analízis (regisztráció, üzleti fiók, weboldal, bio leírás, táblák, pinek, elnevezések és leírások, design és kreatívok)

Technikai bekötések

Javaslattétel a profil, a táblák és a pinek optimalizálására (maximum 20 tábla)

Kulcsszókutatás, kulcsszó javaslatok

Táblák rendszerezése (javaslattétel a nem releváns táblák elrejtésére, létrehozandó táblákra)

Pinterest marketing Stratégia elkészítése: milyen tartalmat, milyen táblákra, milyen gyakorisággal posztolj

Sablonok: profil- és tábla borítókép sablon, 10 db pin design sablon

Pinterest System Tartalomtervező táblázat

Google dokumentum formátumú riport

Pinterest ebook és checklist

Pinterest Mentorálás
Bevezető konzultáció
+ 4 alkalom

159.000 Ft

Ha szeretnéd magad megtanulni első kézből a teljes Pinterest marketing folyamatot: új fiók létrehozása vagy meglévő fiók optimalizálása, személyre szabott pinning stratégia és havi fiók-menedzselés folyamatának kialakítása
ELSŐ ALKALOM:
Bevezető konzultáció

60 perces online konzultáció

Regisztráció, Üzleti fiók és profil beállítás

Technikai bekötések

Kulcsszókutatás, kulcsszócsoportok összeállítása

Táblák létrehozása és/vagy rendszerezése, aktualizálása és optimalizálása

A legaktuálisabb Pinterest ajánlásnak megfelelő Pinning stratégia felállítása

További 4 alkalom:
MENTORÁLÁS

Ez heti 1×1 órás, egyenként 60-90 perces online meetinget jelent, ennek során végigvesszük a teendőket:

 • a Pinterest setupot, az elvégzendő beállításokat,
 • a stratégia kialakítását,
 • kulcsszókutatást,
 • táblák létrehozását,
 • pinek, sablonok készítését,
 • design alapelveket,
 • posztolás gyakoriságát
 • A Pinterest System tartalomkezelő táblázat részletes használatát stb.

Minden alkalommal megbeszéljük a következő heti szükséges teendőket és adok feladatokat is. A rákövetkező alkalommal pedig átbeszéljük ezeket és a felmerülő kérdésekre is választ adok.

Minden alkalomról kapni fogsz egy részletes írásos dokumentumot a megbeszéltekkel, a javaslataimmal és a feladataimmal

Pinterest ebook és checklist

Inkább teljes körű havi Pinterest fiókkezelést szeretnél?
Nézd meg a Pinterest management szolgáltatáscsomag részleteit! Kattints az alábbi gombra:

Gyakran ismételt kérdések

Ma már rengeteg téma és kategória megtalálható a platformon, nem korlátozódik a Pinterest néhány vizuális területre. Szinte már minden iparág képviselteti magát a felületen. A lényeg, hogy tudj inspiráló és hasznos tartalmakat készíteni a saját területeden. Ma már bármilyen témában lehet készíteni tartalmat a Pinterestre, az sem akadály, ha a témád nem túl vizuális és nincs sok képi tartalmad. Erre is van megoldás!

Igen! A Pinterest felhasználók kb 40 %-a férfi és az őket érintő és érdeklő témák is egyre nagyobb mennyiségben találhatóak meg a felületen

Igen, a magyar felhasználók száma már 1,5 millió körül van, ez azért már egy szép szám, nem érdemes kihagyni egy ekkora potenciált az üzleteddel

A Facebookon egyértelműen és lassan már az Instagramon is egyre nehezebb organikusan növekedni, a tartalmak egyre rövidebb ideig kerülnek fizetett hirdetések nélkül a célközönség szeme elé. Nem úgy a Pinteresten, ahol egy megosztott tartalom hetek, hónapok, nem ritkán még évek múlva is aktívan képesek forgalmat generálni a weboldaladra. Emellett az sem elhanyagolható, hogy a Pinteresten megosztott tartalmakat a Google beindexeli (ellenben a többi közösségi média tartalommal, a Facebookot egyáltalán nem, az Instagramot is csak bizonyos mértékben), ennek köszönhetően a Pinteresten túl a Google találati listájában is megjelenhet a tartalmad, és azt gondolom nem is kell részleteznem, hogy ennek micsoda előnyei vannak a weboldalad Google rangsorolását illetően.

Egyrészt a Pinterestben az a jó, hogy nem kell újra feltalálni a spanyolviaszt, nem kell újabb és újabb tartalomötleteken és posztokon agyalni, hiszen a Pinterestre a már meglévő tartalmaidat kell feltöltened, persze nem mindegy, hogy hogyan, milyen formában, mikor, milyen gyakorisággal stb. De ez könnyen átlátható és megtanulható és ha már az alapok rendbe vannak téve, onnantól már gördülékenyen működik és nem feltétlen kell vele sok időt tölteni. De akár megtanulnád a Pinterest használatát, akár kiszerveznéd, mindkettőben tudok segíteni.

Azt szoktuk mondani, hogy a Pinterest nem egy sprint szám, hanem sokkal inkább maraton. Egy éjszaka, de még néhány hét alatt sem lehet csodákat várni. Egy alapos és megfelelő stratégiával és következetes munkával viszont 4-6 hónap alatt már jelentős sikereket lehet elérni, de igazán stabil növekedés inkább 6-12 hónap elteltével várható.

Ha viszont tanfolyami keretek között szeretnéd megtanulni a Pinterest marketing stratégiád elkészítését és a fiókod managementjét is, akkor iratkozz fel a Pinterest kurzusom várólistájára, mert rövidesen megnyílnak a kapuk.

Szolgáltatás megrendelése

Ha szeretnél nagyobb forgalmat, növeklő látogatottságot, több bevételt és mindemellett több időt, akkor válassz Pinterest szolgáltatásaim közül:

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni a Pinterest Videós Audit, Konzulátciós vagy Mentorálási szolgáltatásaimat. Miután megkapom a jelentkezésedet, 1-2 munkanapon belül felveszem Veled a kapcsolatot, egyeztetjük a konzultációs időpontokat (Konzultáció és Mentorálás esetén) vagy a határidőt (Videós Audit esetén), valamint küldöm részedre a díjbekérőt a szolgáltatás díjáról.
A szolgáltatások díja előre fizetendő, az összeg alanyi adómentes, további adók nem terhelik.
Töltsd ki az alábbi megrendelést és rövidesen felveszem Veled emailen a kapcsolatot:

  Név (*)

  Email cím (*)

  Telefonszámod

  Weboldalad linkje

  Pinterest oldalad linkje

  Közösségi média felületeid:

  Ahol jelen vagy, kérlek add meg a felhasználóneved vagy a linket

  Instagram:
  Facebook:
  Tiktok:
  Linkedin:
  Egyéb:

  Mivel foglalkozik a vállalkozásod?

  Ki a célcsoportod, ki az ideális vevőd?

  Melyik csomagot választod?

  ✦ Videós Pinterest Audit ✦ (Meglévő Pinterest fiókod felülvizsgálata egy kb 20 perces, előre felvett videó formájában, ahol kifejtem a javaslataimat) ✧ 45.000 Ft✦ Pinterest Konzultáció ✦ (Meglévő fiókod átvizsgálása, javaslatok módosításra, optimalizálásra, vagy új fiók esetén a lehetőségek feltérképezése) ✧ 79.000 Ft✦ Pinterest Mentoring ✦ (Konzultáció + 4 alkalmas mentorálás, mely során megtanítom, hogyan tudod magad kezelni eredményesen a Pinterest fiókodat) ✧ 159.000 Ft

  Megjegyzés

  Minden olyan információ, amit meg szeretnél osztani velem, bármi egyéb kérés, elképzelés

  Hol hallottál rólam?