fbpx

Kisvállalkozó vagy és gondot okoz a napi posztolás?

Egyszerre több felületen is jelen kell lenned, de nagyon sok időt és energiát igényel a rendszeres kreatív tartalomkészítés?

Jól jönnének social media design sablonok, kreatív content tippek, amelyekkel Te is könnyedén el tudod készíteni akár egy vagy több hétre előre is a közösségi média tartalmaidat?

Iratkozz fel kreatív, hasznos és ötletes tartalmainkért, melyek segítségével Te is képes leszel értékes és figyelemfelkeltő posztok, storyk és videók gyors és rendszeres készítésére.

Mire számíthatsz, ha feliratkozol?

A következő hónapokban sorra kerülnek fel a tartalmak a zárt, csak feliratkozóinknak elérhető Hello Inspiration Könyvtárba az alábbi témákban:

Ezeket is megkapod:

Letölthető évértékelő sabloncsomag (6 insta poszt és 6 insta story sablon), melyet az ingyenes online képszerkesztő programban, Canvában tudsz testreszabni.
A szerkesztésben videós útmutatónk is segítséget nyújt Neked!

2022-es letölthető nyomtatható naptárcsomag, havi naptárakkal (pdf és jpg formátum):

2022-es letölthető ingyenes naptárcsomag

Kérd a hozzáférést a folyamatosan bővülő social media design gyűjteményhez és csatlakozz Facebook közösségünkhöz további inspirációkért!

The form you have selected does not exist.

Mi történik, miután feliratkozol?
Email postafiókodba küldünk egy levelet, hogy erősítsd meg a feliratkozásodat, majd ha ez megtörtént, pillanatokon belül megkapod a következő emailt minden információval, amely segítségével hozzáférsz a letölthető anyagaink könyvtárához. Ez egy jelszóval védett gyűjtemény, melynek linkjét és jelszavát is az emailünkben találod.
Hírlevelünkről természetesen bármikor leiratkozhatsz. Döntésedet mindig komolyan vesszük!