Rólam - Amistyle

Rólam

Szigeti Ami vagyok, grafikus és webdesigner, több mint 10 éve készítek weboldalakat, eleinte csak magamnak, saját projektjeim számára, de most már többnyire saját ügyfeleim részére.
Évek óta foglalkozom webes és esküvői grafikával, a témában saját webáruházat is üzemeltetek. Folyamatosan képzem magam a webprogramozás, a keresőoptimalizálás és az online marketing területén is, hogy ügyfeleimenk minél teljesebb körű szolgáltatást nyújthassak.

Miben tudok Neked segíteni?

Örömmel segítek Neked weboldal- és webshop készítésben, arculattervezésben – főleg modern, letisztult, nőies designban érzem magam leginkább otthon, de szeretem a kihívásokat.
Weboldalaimat WordPress alapon készítem, a weboldal designjaim alapján magam készítem el a saját WordPress sablonjaimat, melyek felépítésénél nagy hangsúlyt fektetek a tiszta kódolásra, a gyorsaság, a biztonság és az optimális weboldal méretek elveit szem előtt tartva.
Nem használok weboldalépítő builder alkalmazásokat és bővítményeket is csak a szükséges mértékben alkalmazok.
Nagy hangsúlyt fektetek a keresőoptimalizálasra, hogy a weboldalad ne csak szép és megjegyezhető legyen, hanem valóban működjön is, így beteljesítse vállalkozásod célját.

Miért válassz engem?

  • Egyedi, letisztult, nőies stílust képviselek
  • A design és látvány mellett a funkcionalitásra és a keresőoptimalizáslásra (SEO) is ugyanakkora hangsúlyt fektetek
  • Tiszta kódolásra törekszem
  • Az örök tanulás híve vagyok, folyamatosan képzem magam a szakmában
  • Átadás után sem engedem el a kezed, fontosnak tartom az utánkövetést is
  • Korrekt, megbízható üzleti hozzáállás jellemez