fbpx

Letölthető-Nyomtatható 2021-es naptárcsomag

Letölthető

Letölthető-Nyomtatható 2021-es naptárcsomag

 Letölthető-Nyomtatható 2021-es naptárcsomag
Freebie gyűjteményünkből letölthető az A4 méretű 2021-es naptárcsomag, minden hónap szép képekkel. A naptár havi bontású és egy kis jegyzet részt is tartalmaz.
Tipp: én nyomtatás után egy kapcsos felírótáblára csiptetem a naptárlapokat és azzal együtt akasztom a falra. Havonta pedig csak cserélgetem a lapokat. De ha van spirálozód, akkor azzal is lefűzheted, de akár binder kapcsokat is használhatsz hozzá. De ha nem a falra függesztenéd a naptárt, hanem filofaxba fűznéd, akkor A4 helyett nyomtasd A5 méretben, majd lyukaszd.
Formátum: jpg és pdf.

Ha feliratkozol a hírlevélre az alábbi formon keresztül, amellet, hogy a blogbejegyzésekről kapsz egy értesítőt, minden alkalommal, amikor megjelenik egy új csomag, vagy letölthető anyag, erről is tájékoztatunk emailben. Az új letölthető anyagot pedig – az összes előzővel együtt – elérheted a blog freebie-könyvtárából. Miután feliratkoztál a hírlevélre és visszaigazoltad az email címedet, rövidesen kapni fogsz egy email tőlem, amelyben pontosan megtalálod a könyvtár elérhetőségét.
Amennyiben már korábban feliratkoztál, természetesen nem kell újra feliratkoznod. Neked nem kell mást tenned, mint ellenőrizni az email fiókodat, mert már el is küldtem számodra a hozzáférést a naptárhoz.

Kérem a naptárcsomagot!

 

Tetszett a bejegyzés?

Iratkozz fel az email értesítőre, hogy ne maradj le a további tartalmaimról sem!

Ha feliratkozol, akkor az egyre bővülő Hello Inspiration Könyvtárunkhoz is hozzáférhetsz és letöltheted többek között a Canva sablonokat, ellenőrzőlistákat, tutorialokat is! 

Csatlakoznál a Hello Inspiration Közösség Facebook csoportjához? Kattints ide!»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük