Négy év webgrafikában és esküvői grafikában tett kitérő után – illetve mellett – újra visszavezetett az utam a webdesignhoz és a wordpress-hez – így az Amistyle Webdesign újra megnyitotta kapuit!

Mivel sosem tudtam (és nem is akartam) túl messze kerülni a webdesign és WordPress területétől, ezen idő alatt is kerültek ki weboldalak a kezem alól, bár ezek mind saját projektekhez készültek.
De ezentúl vállalkozónő-társaimnak is szeretnék segíteni abban, hogy egyedi, stílusos, finom és nőies arculat és weboldal fogadja ügyfeleiket és támogassa üzletüket az online felületükön.

Webdesign és WordPress - Újra az Amistyle Webdesigntól!

Saját tervezésű és a megrendelő arculatára szabható wordpress sablonjaim már két különböző, komplex szolgáltatáscsomagban is elérhetőek (WordPress Basic csomag, ha gyorsan indulnál és WordPress Pro csomag, ha igazán személyre szabott külsőt szeretnél, profi kiegészítésekkel)

Az újraindulást szeretném Veletek méltó módon – egy bevezető akcióval megünnepelni: az Amistyle Webdesign bármely szolgáltatásának 2019. január 6-ig történő megrendelése esetén a díjból 20% kedvezményt biztosítok.
A teendő csak annyi, hogy megrendeléskor a kapcsolati űrlap kupon mezőjében tüntessétek fel az alábbi kuponkódot:
restart2019

Kíváncsi vagy a választható designokra? Itt tudsz böngészni a sablonok között – folyamatosan készülnek és kerülnek feltöltésre újabbak»

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük