Webdesign, honlapkészítés, weboldalkészítés, webshopkészítés

Több forgalom – Több bevétel – Több profit

Pinterest marketing alapozó kurzus tanfolyam Amistyle

Pinterest Marketing Alapozó Kurzus

Itt az ideje kilépni a social media mókuskerékből és végre pályára állítani a vállalkozásodat a Pinterest marketing segítségével.

Pinterest management és oldalkezelés
Mit szólnál, ha a weboldalad végre elkezdené hozni számodra az elkötelezett potenciális érdeklődőket, ezáltal biztosítaná azt a bevételt, ami mellett megvalósíthatod a vágyott szabadságot és álom életet?

Készen állsz arra, hogy a Pinterest segítségével mindezt néhány hónap alatt valóra váltsd?

Mindez számodra is lehetséges!

Ismerős?

Folyamatosan próbálsz jelen lenni a közösségi médiában, de az organikus elérés mégis egyre gyengébb?

Fizetett hirdetések nélkül szinte lehetetlennek látod a növekedést?

Rengeteg időt és energiát szánsz a közösségi média posztolásra, mégsem éred el a kívánt eredményt?

Megértem…

…és tudok is rá megoldást!

A Pinterest az egyik legnagyobb vizuális keresőmotor,

amely, ha jól csinálod, jelentős mértékben növelheti a forgalmadat és eljuttathatja a tartalmaidat egészen az ideális vevőd szeme elé!

Ami miatt te sem hagyhatod ki

Miért pont a Pinterest?

Hosszú távú láthatóság

A Pinteresten megosztott tartalmak nem tűnnek el néhány nap után, hanem hónapokon, sőt éveken át is láthatóak maradnak. Ez azt jelenti, hogy a tartalmaid folyamatosan új látogatókat vonzhatnak a weboldaladra anélkül, hogy újra és újra meg kellene osztanod őket.

Magas konverziós ráta

A Pinterest felhasználói általában konkrét megoldásokat keresnek, így nagyobb az esélye annak, hogy az általad megosztott tartalmak érdeklik őket, és végül vásárlókká válnak. A Pinterest egy kiváló platform arra, hogy közvetlenül elérd a potenciális vásárlóidat.

SEO előnyök

A Pinterest tartalmak gyakran megjelennek a Google keresési találatai között is, így nem csak a Pinteresten belüli forgalmat növelheted, hanem a keresőoptimalizálásban is segíthet. A megfelelő kulcsszavak használatával a tartalmaid még nagyobb közönséghez juthatnak el.

Költséghatékony marketing

A Pinterest organikus elérése lehetővé teszi, hogy kevesebb pénzből érj el jelentős forgalomnövekedést. Bár a fizetett hirdetések is rendelkezésre állnak, az organikus tartalmak is hosszú távú eredményeket hozhatnak.

Tartalom újrahasznosítása

A Pinterest lehetőséget biztosít arra, hogy meglévő tartalmaidat újrahasznosítsd és új formában osszad meg. Egy blogbejegyzésből könnyedén készíthetsz több pin-t is, amelyek mindegyike különböző nézőpontból mutatja be az adott témát.

A Pinterest nem csak egy színes ötletgyűjtemény. Sokkal inkább egy megoldásorientált univerzum, ahol a kérdések válaszokra találnak, a márkák megtalálják a közönségüket és ahol az álmok valósággá válnak. Amikor pineket posztolsz, nem csak egyszerűen tartalmat osztasz meg – sokkal inkább kapcsolatot építesz, tanítasz és inspirálsz másokat.

Szóval készen állsz, hogy a social mediát lecseréld valami sokkal hatékonyabbra?

Belevágsz velem a Pinterest kalandba?

Bemutatkozik a

Pinterest Marketing Alapozó Kurzus

A Pinterest Marketing Alapozó Kurzus az Amistyle kipróbált módszere, amely a kezedbe adja a kulcsot ahhoz, hogy megtanuld, hogyan használd a Pinterestet a weboldalad, webshopod vagy akár az Instagram fiókod forgalmának megtöbbszörözésére

Pinterest marketing alapozó kurzus tanfolyam Amistyle

A következőket tanulhatod meg a Kurzuson:

 • Hogyan használd fel a Pinterestben rejlő erőt és lehetőségeket, hogy jelentős forgalmat irányíts a vállalkozásodba
 • Hogyan hozz létre egy optimalizált Pinterest üzleti fiókot, amely az ideális vevődre koncentrál
 • Hogyan tervezz ellenállhatatlan pineket, amelyek nem csak hogy jól néznek ki, de interakcióra, mentésre, kattintásra is ösztönzik a látogatókat
 • Hogyan találd meg a megfelelő kulcsszavakat, amelyek a Pinterest algoritmusának keze alá dolgoznak és az ideális vevőd látóterébe viszik a tartalmaidat
 • Hogyan alakítsd ki a Pinterest stratégiádat és hogyan hasznosítsd a már meglévő tartalmaidat, hogy időt és energiát megtakarítva fejleszd a vállalkozásodat

Ki vagyok én?

Miért tanulj tőlem?

Szigeti Ami Social Media Designer és Manager
 • Szigeti Ami vagyok, grafikus, webdesigner és Creative Pinterest Strategist, több mint 14 éve készítek weboldalakat és ennek köszönhetően tisztán látom azt, hogy egy elkészült weboldal még nem elég. Ahhoz, hogy egy új honlap forgalmat és bevételt is hozzon, valamilyen formában a célközönség szeme elé kell tárni és forgalmat kell rá generálni. Ez nem fog magától menni.
 • Éppen ezért kidolgoztam egy olyan rendszert, amellyel a prémium design szolgáltatások és az ügyfélszerző weboldalak készítése mellett hatékony Pinterest marketing stratégiával tudom segíteni azokat a tudatos vállalkozásokat, akik szeretnének végre valós eredményeket elérni a cégükkel.
 • Jómagam évekig voltam jelen sikeresen nemzetközi design piactereken illetve saját oldalaimon webgrafikáimmal (Etsy, Creative Market), amelynek során alaposan megismertem és kamatoztattam a Pinterestet a vállalkozásomban.
 • Ezután az időszak után jelenleg is üzemeltetek saját webáruházakat webes és esküvői grafika témában és a Pinterest ezen oldalaim forgalmának is stabil alapját képezik.
 • Így elmondhatom, hogy saját bőrömön, évek alatt tapasztaltam és tanultam ki a Pinterest marketing titkait és az Amistyle csapatával most úgy döntöttünk, hogy ezzel a tudással és lehetőséggel más vállalkozások számára is szeretnénk segítséget nyújtani.

A Pinterest Marketing Alapozó Kurzus tartalma

Pinterest management és oldalkezelés

A Pinterest Marketing Alapozó Kurzus során lerakjuk a Pinterest üzleti fiókod alapjait, hogy hatékonyan és eredményesen tudd használni a platformot.
Megtanulod, hogyan alakíthatod ki és optimalizálhatod a tábláidat és a stratégiádat, hogy folyamatosan növeld a forgalmadat és eladásaidat.
Végül, elsajátítod a kattintsára ösztönző pin design készítésének technikáit, hogy tartalmaid kiemelkedjenek a tömegből és elérjék a célközönségedet.

 • Saját tempóban végezhető videós kurzus
 • 15 videós lecke prezentációkkal és képernyővideókkal
 • 1 óra 45 percnyi tudásanyag, könnyen feldolgozható adagokban
 • Kreatív pin design és borító Canva sablonok
 • Kurzus munkafüzet
 • Kizárólag tanulóknak szóló Facebook csoport tagság

Kurzus tematika

1 | Üzleti fiók

Megmutatom, hogyan hozhatod létre és optimalizálhatod a Pinterest üzleti fiókodat a maximális eredmények elérése érdekében.

2 | Webhely igénylése, Instagram bekötés

Megnézzük, hogyan igényelheted meg webhelyedet a Pinteresten és hogyan kötheted össze Instagram fiókoddal a zökkenőmentes integráció érdekében és azt is megismered, hogy milyen előnyökkel jár és miért fontos ez az összeköttetés.

3 | Kulcsszó kutatás

Megismered a hatékony kulcsszókutatás fontosságát és módszereit, annak érdekében a tartalmaid könnyebben megtalálhatóak legyenek a Pinterest keresési eredményeiben.

4 | Táblák

Megtanuljuk, hogyan hozd létre és optimalizáld a Pinterest táblákat, hogy a tartalmaid rendszerezettek és vonzóak legyenek a követőid és nem utolsó sorban a Pinterest algoritmusa számára.

5 | Pin stratégia: hogyan posztolj Pinteresten

Megtanítom az én saját módszeremet a sikeres Pin stratégia kialakításához és a hatékony posztoláshoz, hogy folyamatosan növelni tudd a forgalmadat.

6 | Pin design

Elsajátítjuk a vonzó és kattintásra ösztönző pin design alapelveit, hogy a tartalmaid kiemelkedjenek a tömegből és nagyobb elérést érjenek el. Ebben a kurzushoz biztosított Canva sablonok is segítségedre lesznek, melyek kiváló alapot biztosítanak az induláshoz.

Kezdd el most a tanulást!

De mennyibe kerül?

Pinterest marketing alapozó kurzus tanfolyam Amistyle
Pinterest marketing
alapozó kurzus
39.900 Ft
 • 15 videós lecke
 • Korlátlan hozzáférés a tananyagokhoz
 • EXTRA: tanfolyami munkafüzet
 • EXTRA: Canva pin és borító sablonok
 • EXTRA: Facebook tanulói közösség

Kezdd el most a tanulást!

De mennyibe kerül?

Pinterest marketing alapozó kurzus tanfolyam Amistyle
Pinterest marketing
alapozó kurzus
39.900 Ft

helyett

early bird áron

29.900 Ft

2024. július 10. éjfélig

 • 15 videós lecke
 • Korlátlan hozzáférés a tananyagokhoz
 • EXTRA: tanfolyami munkafüzet
 • EXTRA: Canva pin és borító sablonok
 • EXTRA: Facebook tanulói közösség
És ez még nem minden!

Ajándék anyagok a leggyorsabbaknak!

Bónusz #1:
„ChatGPT Útmutató Pinterest Marketinghez” ebook

ChatGPT útmutató Pinterest marketinghez Pinterest tanfolyam Amistyle

A „ChatGPT útmutató a Pinterest marketinghez” egy részletes, könnyen érthető PDF anyag, amely megmutatja, hogyan használhatod a mesterséges intelligenciát a Pinterest marketinged optimalizálásához. Ez az útmutató segít időt megtakarítani, kreatív ötleteket generálni és hatékony stratégiákat kidolgozni, hogy növeld a forgalmadat és a bevételeidet. A bónusz anyag valódi értéket képvisel, amelyet most exkluzív ajándékként érhető el a leggyorsabbaknak.

Értéke: 12.900 Ft

Ajándékként megkapod az ebookot, ha

2024. július 5. éjfélig

megvásárolod a Kurzust.

Várható megjelenés:
2024. július 11.

Bónusz #2:
„Pin Design Canvában Lépésről Lépésre” ebook

Pin design canvában lépésről lépésre ebook Amistyle.hu

A „Pin design Canvában lépésről lépésre” ebookból megtanulhatod, hogyan szerkesztheted és szabhatod a saját arculatodra a pin design sablonokat a Canvában. Megismerheted, hogyan használd a különböző Canva funkciókat, eszközöket, elemeket, és technikákat, hogy egyedi és professzionális pineket készíts. Ezzel az anyaggal könnyedén saját ízlésedre alakíthatod a pinjeidet, hogy a lehető legjobban illeszkedjenek a márkádhoz és céljaidhoz.
Nyerj magabiztosságot a Canva használatában és egyúttal emeld a Pinterest marketinged egy új szintre!

Értéke: 12.900 Ft

Ajándékként megkapod az ebookot, ha

2024. július 5. éjfélig

megvásárolod a Kurzust.

Várható megjelenés:
2024. július 11.

Visszajelzések

Akiknek már segíthettünk

Csatlakozz még ma és érj el sikereket minél hamarabb!

Kérdések és válaszok

A kurzus megvásárlása után emailen fogod megkapni a kurzus tanulói felületéhez a belépési adatokat. Először egy jelszót kell megadnod, ezután tudsz majd belépni és a hallgatói felület oldalán megtalálod a tanfolyamot.

A Canva sablonokat és a munkafüzetet az adott lecke leírásából fogod tudni letölteni.

A bónusz anyagot emailen fogod megkapni (várható megjelenés: 2024. július 11.) (amennyiben a leggyorsabbak között leszel és július 5. éjfélig megvásárolod a kurzust).

Igen, már most elkezdheted a Pinterest fiókod beállítását és felépítését, és megpróbálhatsz forgalmat terelni egy freebie/csali feliratkoztató oldalra vagy az Instagramodra ismegnézheted, tudsz-e forgalmat irányítani egy landoló oldalra, ahol azonnal elkezdheted növelni az email listádat. De akár az Instagram oldaladra is terelheted a felhasználókat.

Ezt akkor is megteheted, ha még nincsen weboldalad, vagy nincs teljesen kész.

Idővel azonban mindenképpen javaslom, hogy indítsd el a weboldaladat, majd hozz létre rendszeresen ingyenes tartalmakat, például blogbejegyzéseket, podcastokat vagy videós tartalmakat. Ezek az anyagoku ugyanis kiváló alapul szolgálnak a Pinterest pinekhez is.

Tehát igen, kezdd el irányítani az embereket a Pinteresten keresztül az email listádra, vagy az Instagram fiókodba. Amikor pedig készen állsz a weboldalad vagy blogod elindítására, akkor fogod igazán megtapasztalni a Pinterest varázserejét.

Igen, egyértelműen elindulhatsz a kurzussal és a Pinterest marketinggel akkor is, ha még nincsenek kész tartalmaid. A kurzus során megtanulod, hogy milyen tartalmak fognak jól együttműködni a Pinteresttel, amelyekkel növelheted a forgalmadat és elérheted a célközönségedet is. Kezdetben összpontosíthatsz az alapok felépítésére, mint például a Pinterest üzleti fiók létrehozása és optimalizálása, valamint a kulcsszókutatás. Ezzel párhuzamosan elkezdheted gyűjteni az ötleteket és elkészíteni a tartalmakat is, amelyek később alapul szolgálnak a Pinterest marketingedhez. A kurzus segítségével megismerheted azokat a stratégiákat és eszközöket, amelyekkel sikeresen elindíthatod és fejlesztheted Pinterest marketingedet, még akkor is, ha az elején még nincs sok tartalmad.

Hosszú távon viszont mindenképpen ajánlom, hogy legyenek saját, megosztható, pinnelhető tartalmaid, erre a legjobb egyértelműen a blogolás!

Igen, a kurzus kiválóan alkalmas webshop tulajdonosok és termékekkel rendelkező vállalkozók számára is. A Pinterest egy vizuális platform, amely tökéletes a termékeid bemutatására és népszerűsítésére. A kurzus során megtanulod, hogyan hozhatsz létre vonzó pineket, amelyek felkeltik a potenciális vásárlók figyelmét és hogyan irányíthatod őket a webshopodba. Ha termékeket szeretnél értékesíteni online, a Pinterest marketing kifejezetten hatékony eszköz lehet számodra.

Ma már rengeteg téma és kategória megtalálható a platformon, nem korlátozódik a Pinterest néhány vizuális területre. Szinte már minden iparág képviselteti magát a felületen. A lényeg, hogy tudj inspiráló és hasznos tartalmakat készíteni a saját területeden. Ma már bármilyen témában lehet készíteni tartalmat a Pinterestre, az sem akadály, ha a témád nem túl vizuális és nincs sok képi tartalmad. Erre is van megoldás!

Igen! A Pinterest felhasználók kb 40 %-a férfi és az őket érintő és érdeklő témák is egyre nagyobb mennyiségben találhatóak meg a felületen

Igen, a magyar felhasználók száma már 1,5 millió körül van, ez azért már egy szép szám, nem érdemes kihagyni egy ekkora potenciált az üzleteddel

A Facebookon egyértelműen és lassan már az Instagramon is egyre nehezebb organikusan növekedni, a tartalmak egyre rövidebb ideig kerülnek fizetett hirdetések nélkül a célközönség szeme elé. Nem úgy a Pinteresten, ahol egy megosztott tartalom hetek, hónapok, nem ritkán még évek múlva is aktívan képesek forgalmat generálni a weboldaladra. Emellett az sem elhanyagolható, hogy a Pinteresten megosztott tartalmakat a Google beindexeli (ellenben a többi közösségi média tartalommal, a Facebookot egyáltalán nem, az Instagramot is csak bizonyos mértékben), ennek köszönhetően a Pinteresten túl a Google találati listájában is megjelenhet a tartalmad, és azt gondolom nem is kell részleteznem, hogy ennek micsoda előnyei vannak a weboldalad Google rangsorolását illetően.

Egyrészt a Pinterestben az a jó, hogy nem kell újra feltalálni a spanyolviaszt, nem kell újabb és újabb tartalomötleteken és posztokon agyalni, hiszen a Pinterestre a már meglévő tartalmaidat kell feltöltened, persze nem mindegy, hogy hogyan, milyen formában, mikor, milyen gyakorisággal stb. De ez könnyen átlátható és megtanulható és ha már az alapok rendbe vannak téve, onnantól már gördülékenyen működik és nem feltétlen kell vele sok időt tölteni. De akár megtanulnád a Pinterest használatát, akár kiszerveznéd, mindkettőben tudok segíteni.

Azt szoktuk mondani, hogy a Pinterest nem egy sprint szám, hanem sokkal inkább maraton. Egy éjszaka, de még néhány hét alatt sem lehet csodákat várni. Egy alapos és megfelelő stratégiával és következetes munkával viszont 4-6 hónap alatt már jelentős sikereket lehet elérni, de igazán stabil növekedés inkább 6-12 hónap elteltével várható.