Logótervezés, Webdesign, Időpontfoglaló rendszer, WordPress Sitebuild

Zsuzsi szerette volna, ha a kineziológiai praxisában a mindennapi időpont-egyeztetésekkel járó extra időt és energiát inkább inádott munkájára fordíthatná, ezért azzal bízott meg, hogy készítsek neki egy olyan weboldalt, ahol a kliensei könnyen tudnak jelentkezni az alkalmakra, de emellett minden fontos és aktuális információ mellett írásai is otthonra lelnek. A funkciók mellett pedig fontos volt egy olyan arculat kialakítása is, amely Zsuzsi varázslatos személyiségét is tükrözi.

Az arculat

Elsősorban finom, pasztelles színekben és kézírásos jellegű logóban gondolkoztam, Zsuzsihoz, de magához a témához, illetve az egész vállalkozása lelkületéhez ilyen finom, lágy hangulat és vonalvezetés illik.

Belsőérintés - Logótervezés, arculattervezés, branding, moodboard
Belsőérintés - Logótervezés, arculattervezés

A webdesign

A moodboardon felvázolt színeket használva a webdesign hangulata is ugyanazt a finomságot és lágyságot tükrözi. Az egyes szakaszok elválasztásánál egy kis ívelt vetett árnyékot használtam, ezzel adtam egy kis dinamizmust, teret az összképnek. Illetve a háttérben még használok itt-ott egy kis vonalas kagyló motívumot, amely azt jelképezi, ahogyan a kliensek kinyílnak a gyógyulás útján, feltárulnak előttük a rejtett kincsek, Zsuzsi szavaival élve: „Az jön kifelé, ami belül van”. Mindezt rosegold színátmenettel színeztem, ez szépen passzol mind a barackos színvilághoz, mind a krém háttérszínhez is.

Belsőérintés - Arculattervezés, webdesign, WordPress sitebuild, Időpontfoglaló rendszer

Kineziológia aloldal

Belsőérintés - Arculattervezés, webdesign, WordPress sitebuild, Időpontfoglaló rendszer