Pinterest

Videós Audit

Gyors és alapos áttekintést szeretnél Pinterest fiókod jelenlegi állapotáról?

Nem látod át, hogy fiókod miért nem hozza a várt eredményeket vagy szeretnéd tundi, hogyan lehetne még hatékonyabb?

A Pinterest Videós Audit szolgáltatásunkkal éppen ebben fogunk segíteni neked!

El tudod képzelni, hogy van egy olyan megoldás, amellyel a Pinterest marketinged végre a várt eredményeket hozza?

Egy módszer, amely segít maximalizálni a meglévő tartalmaid hatékonyságát és eléréseit anélkül, hogy folyamatosan új tartalmakat kellene létrehoznod?

Jól hangzik?

A Pinterest Videós Audit szolgáltatásunk pontosan erre nyújt megoldást!

Miért érdemes a Pinterestet használni?

 • Folyamatosan növekvő látogatószámot és kiemelkedő eredményeket organikus (nem fizetett) eléréssel
 • Tudatos, vásárlásra kész látogatókat, javuló konverziót és növekvő bevételeket
 • A Pinterest tartalmak Google-ben való megjelenése miatt extra forgalmat a legnagyobb keresőből
 • További közösségi média felületeid és email listád építésének támogatását

Miért jó a Pinterest?

 • Örökzöld tartalom: bizonyítottan a Pinteresten megosztott tartalmak élettartama a leghosszabb, akár még évek múltán is Neked fognak dolgozni! (Ellentétben a Facebookkal, Instagrammal, Twitterrel és a többi közösségi média csatornával, ahol a sok energiával kiposztolt tartalmak is jó, ha csak néhány napig, esetleg hétig hoznak látogatót).
 • versenytársaid jó eséllyel nem ismerik még ezt a lehetőséget.
 • Magasan kvalifikált, minőségi látogatókat fogsz elérni, akik nem csak nézelődnek a felületen, hanem egy konkrét megoldásra keresnek megoldást és készek vásárolni is.
 • Azokat a termékeket, amelyekkel a felhasználók Pinteresten találkoznak, sokkal szívesebben vásárolják meg, mint a más felületeken látott tartalmakat.

Kinek való a Pinterest Videós Audit?

Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik már valamilyen szinten alkalmazzák a Pinterest marketinget, rendszeresen posztolnak, de nem igazán jönnek az eredmények, vagy kíváncsiak, hogyan lehetne még többet kihozni a Pinterest jelenlétükből.

Ideális azoknak, akik szeretnék optimalizálni fiókjukat és növelni a hatékonyságot.

Miért dolgozz velem?
Ismerj meg engem és azt, ahogy dolgozom!

Szigeti Ami Social Media Designer és Manager
 • Szigeti Ami vagyok, grafikus, webdesigner és Creative Pinterest Strategist, több mint 14 éve készítek weboldalakat és ennek köszönhetően tisztán látom azt, hogy egy elkészült weboldal még nem elég. Ahhoz, hogy egy új honlap forgalmat és bevételt is hozzon, valamilyen formában a célközönség szeme elé kell tárni és forgalmat kell rá generálni. Ez nem fog magától menni.
 • Éppen ezért kidolgoztam egy olyan rendszert, amellyel a prémium design szolgáltatások és az ügyfélszerző weboldalak készítése mellett hatékony Pinterest marketing stratégiával tudom segíteni azokat a tudatos vállalkozásokat, akik szeretnének végre valós eredményeket elérni a cégükkel.
 • Jómagam évekig voltam jelen sikeresen nemzetközi design piactereken webgrafikáimmal (Etsy, Creative Market), amelynek során alaposan megismertem és kamatoztattam a Pinterestet a vállalkozásomban.
 • Ezután az időszak után jelenleg is üzemeltetek saját webáruházakat webes és esküvői grafika témában és a Pinterest ezen oldalaim forgalmának is stabil alapját képezik.
 • Így elmondhatom, hogy saját bőrömön, évek alatt tapasztaltam és tanultam ki a Pinterest marketing titkait és most úgy döntöttem, hogy ezzel a tudással és lehetőséggel más vállalkozások számára is szeretnék segítséget nyújtani.

Ne vesztegesd az időt, tudd meg most, hol rejlenek a Pinterest fiókodban a lehetőségek!

Miért válaszd a Pinterest Videós Auditot?

A Pinterest Videós Audit gyors, előre felvett videós útmutatást nyújt számodra, amely segít felismerni és javítani azokat a területeket, ahol Pinterest fiókod optimalizálásra szorul. Így időt és energiát takaríthatsz meg, miközben konkrét, lépésről lépésre követhető javaslatokat kapsz.

A Pinterest Videós Audit szolgáltatásunk nemcsak gyors és alapos áttekintést biztosít, hanem segít abban is, hogy fiókod a lehető legjobban teljesítsen.

20 online vállalkozási ötlet kreatívoknak - Amistyle.hu

Mi vár rád a Videós Audit során?

Részletes fiókelemzés:

 • 20 perces videófelvétel, amelyben részletesen áttekintem és elemzem a Pinterest profilodat
 • A regisztráció, üzleti fiók és weboldali bekötés ellenőrzése
 • Kulcsszavak használatának elemzése
 • Profil, bio leírás, táblák és pinek részletes elemzése

Javítási javaslatok:

 • Konkrét lépések a fiókod optimalizálására
 • Design és kreatív javaslatok a pinekhez

További előnyök:

 • Gyors és hatékony áttekintés
 • Azonnal alkalmazható tanácsok, amelyek segítenek gyors eredményeket elérni
 • Bónusz Pinterest sablonok és Canva útmutató

Akiknek már segítettem

Pinterest Videós Audit ajánlat

Áttekintő Videós Audit

59.000 Ft

Ha szeretnéd első kézből megtudni, hogyan optimalizáld Pinterest fiókodat. Az audit során részletes elemzést kapsz a fiók jelenlegi állapotáról, valamint személyre szabott javítási javaslatokkal látunk el. Így képes leszel javítani a fiókod teljesítményét.

20 perces videófelvétel

Részletes fiókelemzés: regisztráció, üzleti fiók és weboldali bekötés áttekintése

Profil és bio leírás, táblák és pinek elemzése

Kulcsszavak alkalmazásának értékelése

Javaslatok és potenciál: Konkrét javaslatok a fiók teljesítményének növelésére

Bónusz 1: Pinterest sablonok és Canva útmutató

Bónusz 2: Pinterest ebook és checklist

Gyakran ismételt kérdések

Ma már rengeteg téma és kategória megtalálható a platformon, nem korlátozódik a Pinterest néhány vizuális területre. Szinte már minden iparág képviselteti magát a felületen. A lényeg, hogy tudj inspiráló és hasznos tartalmakat készíteni a saját területeden. Ma már bármilyen témában lehet készíteni tartalmat a Pinterestre, az sem akadály, ha a témád nem túl vizuális és nincs sok képi tartalmad. Erre is van megoldás!

Igen! A Pinterest felhasználók kb 40 %-a férfi és az őket érintő és érdeklő témák is egyre nagyobb mennyiségben találhatóak meg a felületen

Igen, a magyar felhasználók száma már 1,5 millió körül van, ez azért már egy szép szám, nem érdemes kihagyni egy ekkora potenciált az üzleteddel

A Facebookon egyértelműen és lassan már az Instagramon is egyre nehezebb organikusan növekedni, a tartalmak egyre rövidebb ideig kerülnek fizetett hirdetések nélkül a célközönség szeme elé. Nem úgy a Pinteresten, ahol egy megosztott tartalom hetek, hónapok, nem ritkán még évek múlva is aktívan képesek forgalmat generálni a weboldaladra. Emellett az sem elhanyagolható, hogy a Pinteresten megosztott tartalmakat a Google beindexeli (ellenben a többi közösségi média tartalommal, a Facebookot egyáltalán nem, az Instagramot is csak bizonyos mértékben), ennek köszönhetően a Pinteresten túl a Google találati listájában is megjelenhet a tartalmad, és azt gondolom nem is kell részleteznem, hogy ennek micsoda előnyei vannak a weboldalad Google rangsorolását illetően.

Egyrészt a Pinterestben az a jó, hogy nem kell újra feltalálni a spanyolviaszt, nem kell újabb és újabb tartalomötleteken és posztokon agyalni, hiszen a Pinterestre a már meglévő tartalmaidat kell feltöltened, persze nem mindegy, hogy hogyan, milyen formában, mikor, milyen gyakorisággal stb. De ez könnyen átlátható és megtanulható és ha már az alapok rendbe vannak téve, onnantól már gördülékenyen működik és nem feltétlen kell vele sok időt tölteni. De akár megtanulnád a Pinterest használatát, akár kiszerveznéd, mindkettőben tudok segíteni.

Azt szoktuk mondani, hogy a Pinterest nem egy sprint szám, hanem sokkal inkább maraton. Egy éjszaka, de még néhány hét alatt sem lehet csodákat várni. Egy alapos és megfelelő stratégiával és következetes munkával viszont 4-6 hónap alatt már jelentős sikereket lehet elérni, de igazán stabil növekedés inkább 6-12 hónap elteltével várható.

Ha viszont tanfolyami keretek között szeretnéd megtanulni a Pinterest marketing stratégiád elkészítését és a fiókod managementjét is, akkor iratkozz fel a Pinterest kurzusom várólistájára, mert rövidesen megnyílnak a kapuk.

Szolgáltatás megrendelése

Ha szeretnél nagyobb forgalmat, növeklő látogatottságot, több bevételt és mindemellett több időt, akkor válassz Pinterest szolgáltatásaim közül:

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni a Pinterest Videós Auditot. Miután megkapom a jelentkezésedet, 1-2 munkanapon belül felveszem Veled a kapcsolatot, egyeztetjük a további tudnivalókat, valamint küldöm részedre a díjbekérőt a szolgáltatás díjáról.
A szolgáltatások díja előre fizetendő, az összeg alanyi adómentes, további adók nem terhelik.
Töltsd ki az alábbi megrendelést és rövidesen felveszem Veled emailen a kapcsolatot:

  Név (*)

  Email cím (*)

  Telefonszámod

  Számlázási név

  Számlázási cím

  Adószám

  Weboldalad címe

  Pinterest oldalad címe

  Közösségi média felületeid:

  Ahol jelen vagy, kérlek add meg a felhasználóneved vagy a linket

  Instagram:
  Facebook:
  Tiktok:
  Linkedin:
  Egyéb:

  Mivel foglalkozik a vállalkozásod?

  Ki a célcsoportod, ki az ideális vevőd?

  Megjegyzés

  Minden olyan információ, amit meg szeretnél osztani velem, bármi egyéb kérés, elképzelés

  Hol hallottál rólam?