Pinterest

Marketing Mentorálás

Szeretnél folyamatosan növekvő forgalmat a weboldaladra, de eleged van a social media kiszámíthatatlanságából és abból, hogy napi szinten újabb és újabb tartalmakat kell kitalálnod? 

Szeretnél olyan minőségi látogatókat, akik már konkrét vásárlási szándékkal érkeznek a weboldaladra?

Vagy csak egyszerűen szeretnél még több bevételt elérni a vállalkozásodban?

El tudod képzelni, hogy van egy olyan megoldás, ahol nem a követőszám játszik és amely egy idő után egy automatikus vevőszerző folyamattá válik anélkül, hogy folyamatosan posztolnod vagy hirdetned kellene?

Ráadásul úgy, hogy a már meglévő tartalmaidat kell használnod hozzá és nem kell semmi újat kitalálni! Jól hangzik? 

Pontosan ezt nyújtja Neked a Pinterest!

Gyere és tapasztald meg Te is a stabil növekedést!

Pinterest management és oldalkezelés

Mit nyerhetsz, ha belevágsz a Pinterest-kalandba?

 • Folyamatosan növekvő látogatószámot és kiemelkedő eredményeket organikus (nem fizetett) eléréssel
 • Tudatos, vásárlásra kész látogatókat, javuló konverziót és növekvő bevételeket
 • A Pinterest tartalmak Google-ben való megjelenése miatt extra forgalmat a legnagyobb keresőből
 • További közösségi média felületeid és email listád építésének támogatását

Miért jó a Pinterest?

 • Örökzöld tartalom: bizonyítottan a Pinteresten megosztott tartalmak élettartama a leghosszabb, akár még évek múltán is Neked fognak dolgozni! (Ellentétben a Facebookkal, Instagrammal, Twitterrel és a többi közösségi média csatornával, ahol a sok energiával kiposztolt tartalmak is jó, ha csak néhány napig, esetleg hétig hoznak látogatót).
 • versenytársaid jó eséllyel nem ismerik még ezt a lehetőséget.
 • Magasan kvalifikált, minőségi látogatókat fogsz elérni, akik nem csak nézelődnek a felületen, hanem egy konkrét megoldásra keresnek megoldást és készek vásárolni is.
 • Azokat a termékeket, amelyekkel a felhasználók Pinteresten találkoznak, sokkal szívesebben vásárolják meg, mint a más felületeken látott tartalmakat.

Neked szól a Pinterest Marketing Mentorálás, ha…

 • még nem használod a felületet, de szeretnél egy új, stabil érdeklődőszerző lábat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá,
 • már hallottál róla, sőt már használod is, de szeretnéd mélységében megérteni az alapokat és szükséged van egy kipróbált stratégiára, amely bizonyítottan értékes vevőket fog szállítani a weboldaladra,
 • szeretnéd a Pinterest előnyeit kihasználni, de nincsen kapacitásod, kedved, energiád egyedül feltérképezni és kitapasztalni, hogy hogyan is működik, hanem szeretnéd, hogy megmutassam ezt Neked, elkészítsük együtt a stratégiádat a vállalkozásodra szabva és meg is tanítsam lépésről-lépésre, mit kell tenned,
 • blogger, webshoptulajdonos vagy szolgáltató vagy és nagyobb volumenű tartalommal, bejegyzéssel, termékkínálattal dolgozol.
Pinterest management és oldalkezelés

Miért tanulj tőlem-velem?
Ismerj meg engem és azt, ahogy dolgozom!

Szigeti Ami Social Media Designer és Manager
 • Szigeti Ami vagyok, grafikus, webdesigner és Creative Pinterest Strategist, több mint 14 éve készítek weboldalakat és ennek köszönhetően tisztán látom azt, hogy egy elkészült weboldal még nem elég. Ahhoz, hogy egy új honlap forgalmat és bevételt is hozzon, valamilyen formában a célközönség szeme elé kell tárni és forgalmat kell rá generálni. Ez nem fog magától menni.
 • Éppen ezért kidolgoztam egy olyan rendszert, amellyel a prémium design szolgáltatások és az ügyfélszerző weboldalak készítése mellett hatékony Pinterest marketing stratégiával tudom segíteni azokat a tudatos vállalkozásokat, akik szeretnének végre valós eredményeket elérni a cégükkel.
 • Jómagam évekig voltam jelen sikeresen nemzetközi design piactereken webgrafikáimmal (Etsy, Creative Market), amelynek során alaposan megismertem és kamatoztattam a Pinterestet a vállalkozásomban.
 • Ezután az időszak után jelenleg is üzemeltetek saját webáruházakat webes és esküvői grafika témában és a Pinterest ezen oldalaim forgalmának is stabil alapját képezik.
 • Így elmondhatom, hogy saját bőrömön, évek alatt tapasztaltam és tanultam ki a Pinterest marketing titkait és most úgy döntöttem, hogy ezzel a tudással és lehetőséggel más vállalkozások számára is szeretnék segítséget nyújtani.

Ne engedd meg magadnak, hogy még egy hónapot elvesztegess anélkül, hogy kihasználnád a Pinterestben rejlő kiaknázatlan lehetőségeket!

Miért érdemes belevágnod a Pinterest Mentorálásba?

 • Bár egyszerűnek hangzik a Pinterest oldal kezelése (és tulajdonképpen az is), az első időszakban (ami lehet kb 3-6 hónap) fokozott odafigyelést és folyamatos finomhangolást igényel.
 • Először is nagyon fontos a stratégiai alapok lerakása (fiókbeállítások, kulcsszókutatás, pin design, megosztandó tartalmak stb.) Ahhoz, hogy a Pinterest marketingnek maradandó és hosszútávú eredménye legyen, az elején jelentős mennyiségű időt és energiát kell beletennünk.
 • Amennyiben jól előkészítettünk mindent és egy alaposan kidolgozott és testre szabott stratégia alapján, stabil és jól átgondolt alapokkal vághatsz bele a saját Pinterest marketingedbe, így az eredmények is sokkal hamarabb és biztosabban fognak érkezni, mintha hónapokat töltenél egyedül kísérletezgetéssel.

Mikor érdemes belevágnod a Mentorprogramba?

 • Már rendelkezel tartalmakkal: a legjobb, ha már van legalább 5-10 blogbejegyzésed, de legalább instagram posztjaid, vagy akár webshopos termékeid – mindenképpen szükséged lesz tartalomra, hogy végig tudjalak vezetni a mentorálás folyamatán.
 • Elkötelezetten rá tudsz szánni heti egy-egy órát 5 egymást követő héten keresztül a konzultációinkra, valamint heti 2-3 órát a tanultak gyakorlatba ültetésére.

Kéz a kézben haladunk

A Pinterest Mentorálással nemcsak egy térképet kapsz a sikerhez, hanem egy tapasztalt túravezetőt is mellé, aki végigvezet az összes kanyargós úton, segít átkelni a nehéz szakaszokon és biztosítja, hogy ne tévedj el. Ez nem csak egy egyszeri konzultációt tartalmaz, hanem +2 további alkalmat is, ahol lépésről-lépésre megmutatom Neked, hogyan alkalmazd a Pinterest marketinget a vállalkozásodban.
Nem csak azt tanítom meg, hogyan építsd fel a fiókodat, hanem aktívan részt is veszek a kezdeti beállításokban, a kulcsszókutatás és a tartalomstratégia kidolgozásában és az első havi posztok létrehozásában is segítségedre leszek.
Tundod kell azonban, hogy a mentorálás nem azonos a managementtel: tehát nem végzem el helyetted a feladatokat. Együttműködésünk úgy zajlik, hogy minden alkalommal átbeszéljük az adott heti „tananyagot”, kapsz feladatokat is és ezeket a következő alkalomra elvégezve haladunk tovább a következő lépcsőfokra. Így fog szépen kiépülni a Pinterest marketinged, mégpedig úgy, hogy közben magad is megtanulod, mikor mit kell tenned.
A Pinterest Mentorálás tehát nemcsak a térképet adja oda Neked, de a közös munka során kéz a kézben haladok Veled az úton, segítve Téged abban, hogy minden lépést helyesen tégy meg és a megtanultakat hosszú távon is alkalmazni tudd.

Röviden: Ha egy személyre szabott, részletes útmutatást és folyamatos támogatást szeretnél a Pinterest marketing világában, akkor ez lesz a legjobb választás számodra.

Akiknek már segítettem

Pinterest Marketing Mentorálás ajánlat

Pinterest Mentorálás
Bevezető konzultáció
+ 2 alkalom

189.000 Ft

Ha szeretnéd magad megtanulni első kézből a teljes Pinterest marketing folyamatot: új fiók létrehozása vagy meglévő fiók optimalizálása, személyre szabott pinning stratégia és havi fiók-menedzselés folyamatának kialakítása
ELSŐ ALKALOM:
Bevezető konzultáció

60 perces online konzultáció

Regisztráció, Üzleti fiók és profil beállítás

Technikai bekötések

Kulcsszókutatás, kulcsszócsoportok összeállítása

Táblák létrehozása és/vagy rendszerezése, aktualizálása és optimalizálása

A legaktuálisabb Pinterest ajánlásnak megfelelő Pinning stratégia felállítása

További 2 alkalom:
MENTORÁLÁS

Ez kéthetente egy, egyenként 60-90 perces online meetinget jelent, ennek során végigvesszük a teendőket:

 • a Pinterest setupot, az elvégzendő beállításokat,
 • a stratégia kialakítását,
 • kulcsszókutatást,
 • táblák létrehozását,
 • pinek, sablonok készítését,
 • design alapelveket,
 • posztolás gyakoriságát
 • A Pinterest System tartalomkezelő táblázat részletes használatát stb.
 • +1 alkalom – utánkövetés egy későbbi időpontban (minimum 2-3 hónap következetes Pinterest posztolás után érdemes)

Minden alkalommal megbeszéljük a következő konzultációra elvégzendő teendőket és adok feladatokat is. A rákövetkező alkalommal pedig átbeszéljük ezeket és a felmerülő kérdésekre is választ adok.

Minden alkalomról kapni fogsz egy részletes írásos dokumentumot a megbeszéltekkel, a javaslataimmal és a feladataimmal

Pinterest ebook és checklist

Gyakran ismételt kérdések

Ma már rengeteg téma és kategória megtalálható a platformon, nem korlátozódik a Pinterest néhány vizuális területre. Szinte már minden iparág képviselteti magát a felületen. A lényeg, hogy tudj inspiráló és hasznos tartalmakat készíteni a saját területeden. Ma már bármilyen témában lehet készíteni tartalmat a Pinterestre, az sem akadály, ha a témád nem túl vizuális és nincs sok képi tartalmad. Erre is van megoldás!

Igen! A Pinterest felhasználók kb 40 %-a férfi és az őket érintő és érdeklő témák is egyre nagyobb mennyiségben találhatóak meg a felületen

Igen, a magyar felhasználók száma már 1,5 millió körül van, ez azért már egy szép szám, nem érdemes kihagyni egy ekkora potenciált az üzleteddel

A Facebookon egyértelműen és lassan már az Instagramon is egyre nehezebb organikusan növekedni, a tartalmak egyre rövidebb ideig kerülnek fizetett hirdetések nélkül a célközönség szeme elé. Nem úgy a Pinteresten, ahol egy megosztott tartalom hetek, hónapok, nem ritkán még évek múlva is aktívan képesek forgalmat generálni a weboldaladra. Emellett az sem elhanyagolható, hogy a Pinteresten megosztott tartalmakat a Google beindexeli (ellenben a többi közösségi média tartalommal, a Facebookot egyáltalán nem, az Instagramot is csak bizonyos mértékben), ennek köszönhetően a Pinteresten túl a Google találati listájában is megjelenhet a tartalmad, és azt gondolom nem is kell részleteznem, hogy ennek micsoda előnyei vannak a weboldalad Google rangsorolását illetően.

Egyrészt a Pinterestben az a jó, hogy nem kell újra feltalálni a spanyolviaszt, nem kell újabb és újabb tartalomötleteken és posztokon agyalni, hiszen a Pinterestre a már meglévő tartalmaidat kell feltöltened, persze nem mindegy, hogy hogyan, milyen formában, mikor, milyen gyakorisággal stb. De ez könnyen átlátható és megtanulható és ha már az alapok rendbe vannak téve, onnantól már gördülékenyen működik és nem feltétlen kell vele sok időt tölteni. De akár megtanulnád a Pinterest használatát, akár kiszerveznéd, mindkettőben tudok segíteni.

Azt szoktuk mondani, hogy a Pinterest nem egy sprint szám, hanem sokkal inkább maraton. Egy éjszaka, de még néhány hét alatt sem lehet csodákat várni. Egy alapos és megfelelő stratégiával és következetes munkával viszont 4-6 hónap alatt már jelentős sikereket lehet elérni, de igazán stabil növekedés inkább 6-12 hónap elteltével várható.

Ha viszont tanfolyami keretek között szeretnéd megtanulni a Pinterest marketing stratégiád elkészítését és a fiókod managementjét is, akkor jelentkezz a Pinterest Marketing Alapozó Kurzusra, ahol megtanulhatod, hogyan indítsd be a márkád a Pinteresten.

Szolgáltatás megrendelése

Ha szeretnél nagyobb forgalmat, növeklő látogatottságot, több bevételt és mindemellett több időt, akkor válassz Pinterest szolgáltatásaim közül:

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a Pinterest Marketing Mentorprogramra. Miután megkapom a jelentkezésedet, 1-2 munkanapon belül felveszem Veled a kapcsolatot, egyeztetjük a konzultációs időpontokat, valamint küldöm részedre a díjbekérőt a szolgáltatás díjáról.
A szolgáltatások díja előre fizetendő, az összeg alanyi adómentes, további adók nem terhelik.
Töltsd ki az alábbi megrendelést és rövidesen felveszem Veled emailen a kapcsolatot:

  Név (*)

  Email cím (*)

  Telefonszámod

  Számlázási név

  Számlázási cím

  Adószám

  Weboldalad címe

  Pinterest oldalad címe

  Közösségi média felületeid:

  Ahol jelen vagy, kérlek add meg a felhasználóneved vagy a linket

  Instagram:
  Facebook:
  Tiktok:
  Linkedin:
  Egyéb:

  Mivel foglalkozik a vállalkozásod?

  Ki a célcsoportod, ki az ideális vevőd?

  Megjegyzés

  Minden olyan információ, amit meg szeretnél osztani velem, bármi egyéb kérés, elképzelés

  Hol hallottál rólam?