Ebben a hónapban olyan Pinterest sablonokat hoztam, amelyeket a Pinteresten a profilod borítóképének elkészítéséhez tudsz felhasználni. Szabd személyre őket az arculati színeiddel és használd a saját, jól bevált betűtípusaidat és már meg is oszthatod a tartalmaidat a Pinteresten.

Inspirációs könyvtárunkból töltsd le a pdf leírást, amelyben megtalálod a sablonok Canva linkjét. Nyisd meg, add hozzá a saját színeidet, cseréld le a fotót, írd át a szöveget, és már posztolhatod is.

Ha tartalom ötleteket keresel, nézz körül az Instagram vagy a Tiktok csatornámon, minden héten hozok egy csokorra való tartalom ötletet is a gördülékeny és következetes posztoláshoz! (Ne felejts el a követés gombra nyomni ezeken a felületeken is 😉 )

A sablonok a Canva ingyenes verziójának online szerkesztő felületén könnyedén szerkeszthetőek, akár a színeket, a betűtípusokat, a fotókat és a szövegeket is megváltoztathatod.

Minden betűtípus tartalmazza a magyar ékezeteket is, így akkor sem lesz gond, ha ő és ű betűket is tartalmaz a szöveged.

Hogyan használd? Nézd meg ezt a karácsonyi sablonunkhoz készült bemutató videót! Bár a sablon más, a módszer ugyanaz. A videó alatt pedig megtalálod a letöltéshez szükséges instrukciókat.

További tudnivalók:

A sablon csomag ingyenes, letöltéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy feliratkozol a hírlevelünkre, majd megerősítés után az email fiókban keresd a levelünket, melyben minden instrukciót megtalálsz a Hello Inspiration könyvtárunkhoz, ahonnan letöltheted a sablonokat.

Ezt a linket és a hozzá tartozó jelszót mentsd el, mert a tervünk, hogy a könyvtárunkat folyamatosan bővítjük, a szokásos nyomtatható éves naptárszett mellett további közösségi média sablonokkal, design és marketing tudásanyagokkal, leírásokkal, canva, mailerlite és egyéb útmutatókkal fogjuk bővíteni a készletünket!

Közösségi média megosztásaidnál használd a #helloinspirationhu hashtaget, hogy megnézhessük egymás sablonjait, ha pedig storyban betaggeled az @amistyle.hu profilomat, szívesen továbbosztom, így egy kis extra forgalomra is szert tehetsz!

Ha még nem vagy regisztrálva a Canván, itt tudod megtenni»

Ha szeretnél hozzáférni a Hello Inspiration Könyvtárunkhoz és letölteni többek között a március hónap insta story sablonja csomagot, valamint szeretnél csatlakozni a Hello Inspiration Közösség Facebook csoportjához, akkor az alábbi űrlapon tudsz feliratkozni.
Ha már korábban feliratkoztál, keresd az infókat a letöltéshez az email postafiókodban.

Similar Posts