Egy egyszerű segédanyagot hoztam a Pinterest kulcsszókutatásodhoz, melyet az alábbi formon való feliratkozás után küldünk el számodra.

Letölthető Google Sheet Pinterest kulcsszókutatáshoz_Amistyle.hu

További tudnivalók:

A táblázat díjmentes, letöltéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy feliratkozol a hírlevelünkre, majd megerősítés után az email fiókban keresd a levelünket, melyben minden instrukciót megtalálsz a Hello Inspiration Freebie könyvtárunkhoz, ahonnan letöltheted a sablonokat.

Ezt a linket és a hozzá tartozó jelszót mentsd el, mert a tervünk, hogy a könyvtárunkat folyamatosan bővítjük, a szokásos nyomtatható éves naptárszett mellett további közösségi média sablonokkal, design és marketing tudásanyagokkal, leírásokkal, canva, mailerlite és egyéb útmutatókkal fogjuk bővíteni a készletünket!

Közösségi média megosztásaidnál használd a #helloinspirationhu hashtaget, hogy megnézhessük egymás sablonjait, ha pedig storyban betaggeled az @amistyle.hu profilomat, szívesen továbbosztom, így egy kis extra forgalomra is szert tehetsz!

Ha még nem vagy regisztrálva a Canván, itt tudod megtenni»

Ha szeretnél hozzáférni a Hello Inspiration Könyvtárunkhoz és letölteni többek között a Pinterest, Canva, Notion sablonokat, tudásanyagokat, valamint szeretnél csatlakozni a Hello Inspiration Közösség Facebook csoportjához, akkor az alábbi űrlapon tudsz feliratkozni.
Ha már korábban feliratkoztál, keresd az infókat a letöltéshez az email postafiókodban.

Similar Posts