Töltsd le, nyisd meg Canvában (ingyenes verzióval is használható), add hozzá a saját színeidet, szövegeidet és képeidet és már mehet is ki instára!

Ingyenesen letölthető instagram poszt Canva sablon-Amistyle.hu

A sablonok a Canva ingyenes verziójának online szerkesztő felületén könnyedén szerkeszthetőek, akár a színeket, a betűtípusokat, a fotókat és a szövegeket is megváltoztathatod.

Minden betűtípus tartalmazza a magyar ékezeteket is, így akkor sem lesz gond, ha ő és ű betűket is tartalmaz a szöveged.

Hogyan használd? Nézd meg ezt a karácsonyi sablonunkhoz készült bemutató videót! Bár a sablon más, a módszer ugyanaz. A videó alatt pedig megtalálod a letöltéshez szükséges instrukciókat.

A sablon csomag ingyenes, letöltéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy feliratkozol a hírlevelünkre, majd megerősítés után az email fiókban keresd a levelünket, melyben minden instrukciót megtalálsz a Hello Inspiration könyvtárunkhoz, ahonnan letöltheted a sablonokat.

Ezt a linket és a hozzá tartozó jelszót mentsd el, mert a tervünk, hogy a könyvtárunkat folyamatosan bővítjük, a szokásos nyomtatható éves naptárszett mellett további közösségi média sablonokkal, design és marketing tudásanyagokkal, leírásokalk, canva, mailerlite és egyéb útmutatókkal fogjuk bővíteni a készletünket!

Közösségi média megosztásaidnál használd a #helloinspirationhu hashtaget, hogy megnézhessük egymás sablonjait, ha pedig storyban betaggeled az @amistyle.hu profilomat, szívesen továbbosztom, így egy kis extra forgalomra is szert tehetsz!

Ha még nem vagy regisztrálva a Canván, itt tudod megtenni»

Ha szeretnél hozzáférni a Hello Inspiration Könyvtárunkhoz és letölteni többek között a Karácsonyi Instagram Sablon csomagot, valamint szeretnél csatlakozni a Hello Inspiration Közösség Facebook csoportjához, akkor az alábbi űrlapon tudsz feliratkozni:

Similar Posts