Freebie gyűjteményünkből letölthető az A4 méretű 2023-as naptárcsomag, minden hónapra aktuálisan válogatott képekkel. A naptár havi bontású és egy kis jegyzet részt is tartalmaz.
Tipp: én nyomtatás után egy kapcsos felírótáblára csiptetem a naptárlapokat és azzal együtt akasztom a falra. Havonta pedig csak cserélgetem a lapokat. De ha van spirálozód, akkor azzal is lefűzheted, de akár binder kapcsokat is használhatsz hozzá. De ha nem a falra függesztenéd a naptárt, hanem filofaxba fűznéd, akkor A4 helyett nyomtasd A5 méretben, majd lyukaszd.
Formátum: jpg és pdf.

Ingyenesen letölthető, nyomtatható 2023-es naptár csomag - Amistyle.hu

További tudnivalók:

A naptár csomag ingyenes, letöltéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy feliratkozol a hírlevelünkre, majd megerősítés után az email fiókban keresd a levelünket, melyben minden instrukciót megtalálsz a Hello Inspiration könyvtárunkhoz, ahonnan letöltheted a sablonokat.

Ezt a linket és a hozzá tartozó jelszót mentsd el, mert a tervünk, hogy a könyvtárunkat folyamatosan bővítjük, a szokásos nyomtatható éves naptárszett mellett további közösségi média sablonokkal, design és marketing tudásanyagokkal, leírásokkal, canva, mailerlite és egyéb útmutatókkal fogjuk bővíteni a készletünket!

Közösségi média megosztásaidnál használd a #helloinspirationhu hashtaget, hogy megnézhessük egymás sablonjait, ha pedig storyban betaggeled az @amistyle.hu profilomat, szívesen továbbosztom, így egy kis extra forgalomra is szert tehetsz!

Ha szeretnél hozzáférni a Hello Inspiration Könyvtárunkhoz és letölteni többek között a Canvában szerkeszthető Instagram és Pinterest sablonjainkat, valamint szeretnél csatlakozni a Hello Inspiration Közösség Facebook csoportjához, akkor az alábbi űrlapon tudsz feliratkozni.
Ha már korábban feliratkoztál, keresd az infókat a letöltéshez az email postafiókodban.

Similar Posts