Gratulálok, sikeresen feliratkoztál a díjmentes Pinterest Minitréning email sorozatra!
Rövidesen meg is érkezik az első levél az email postafiókodba!

De várj! Mielőtt mész, van itt még valami a számodra!

Mit szólnál hozzá, ha nem kellene 14 napot várnod, hogy megismerd azt a kipróbált és jól bevált Pinterest marketing módszert, amivel végre valóban beindíthatnád a vállallkozásodat, hanem azonnal hozzáférhetnél a teljes tudásanyaghoz, sőt annál sokkal többhöz?

Ha a két naponta érkező, kompakt írásos leckék helyett egy sokkal részletesebb, szélesebb körű, mégis emészthető és gyorsan feldolgozható videós anyagon keresztül tanulhatnád meg, hogyan terelj akár azonnal extra forgalmat a vállalkozásodba?

Jól hangzik?

Olvass tovább! Egy különleges ajánlat és kedvezmény vár rád!

Bemutatkozik a

Pinterest Marketing Alapozó Kurzus

A Pinterest Marketing Alapozó Kurzus az Amistyle kipróbált módszere, amely a kezedbe adja a kulcsot ahhoz, hogy megtanuld, hogyan használd a Pinterestet a weboldalad, webshopod vagy akár az Instagram fiókod forgalmának megtöbbszörözésére

Pinterest marketing alapozó kurzus tanfolyam Amistyle

A kedvezményes ajánlat még eddig érhető el számodra:

Miben más a Kurzus, mint a Minitréning?

 • A kurzussal egy alapos és részletes, kibővített anyagot készítettünk.
 • Az anyagokhoz azonnal hozzáférsz, nem kell 2 hetet várnod, mire minden összeáll, ráadásul örökös hozzáférést kapsz a leckékhez
 • Írásos anyagok helyett itt már videós útmutatókkal, prezentációkkal és magyarázatokkal támogatva haladhatsz végig a tennivalókon.
 • 1 óra 45 percnyi videós anyag, emészthető, könnyen feldolgozható, lépésről lépésre követhető témákba és leckékbe rendezve.
 • További kiegészítő anyagok, kurzus munkafüzet és Canva sablonok.

A Pinterest Marketing Alapozó Kurzussal időt takaríthatsz meg, mivel azonnal hozzáférhetsz a teljes, átfogó videós anyaghoz. Így az alapoktól a haladó szintig minden lépést részletesen elsajátíthatsz, és gyorsabban elérheted a kívánt eredményeket a vállalkozásodban.

A következőket tanulhatod meg a Kurzuson:

 • Hogyan használd fel a Pinterestben rejlő erőt és lehetőségeket, hogy jelentős forgalmat irányíts a vállalkozásodba
 • Hogyan hozz létre egy optimalizált Pinterest üzleti fiókot, amely az ideális vevődre koncentrál
 • Hogyan tervezz ellenállhatatlan pineket, amelyek nem csak hogy jól néznek ki, de interakcióra, mentésre, kattintásra is ösztönzik a látogatókat
 • Hogyan találd meg a megfelelő kulcsszavakat, amelyek a Pinterest algoritmusának keze alá dolgoznak és az ideális vevőd látóterébe viszik a tartalmaidat
 • Hogyan alakítsd ki a Pinterest stratégiádat és hogyan hasznosítsd a már meglévő tartalmaidat, hogy időt és energiát megtakarítva fejleszd a vállalkozásodat

A Pinterest Marketing Alapozó Kurzus tartalma

Pinterest management és oldalkezelés

A Pinterest Marketing Alapozó Kurzus során lerakjuk a Pinterest üzleti fiókod alapjait, hogy hatékonyan és eredményesen tudd használni a platformot.
Megtanulod, hogyan alakíthatod ki és optimalizálhatod a tábláidat és a stratégiádat, hogy folyamatosan növeld a forgalmadat és eladásaidat.
Végül, elsajátítod a kattintsára ösztönző pin design készítésének technikáit, hogy tartalmaid kiemelkedjenek a tömegből és elérjék a célközönségedet.

 • Saját tempóban végezhető videós kurzus
 • 15 videós lecke prezentációkkal és képernyővideókkal
 • 1 óra 45 percnyi tudásanyag, könnyen feldolgozható adagokban
 • Kreatív pin design és borító Canva sablonok
 • Kurzus munkafüzet
 • Kizárólag tanulóknak szóló Facebook csoport tagság

Kurzus tematika

1 | Üzleti fiók

Megmutatom, hogyan hozhatod létre és optimalizálhatod a Pinterest üzleti fiókodat a maximális eredmények elérése érdekében.

2 | Webhely igénylése, Instagram bekötés

Megnézzük, hogyan igényelheted meg webhelyedet a Pinteresten és hogyan kötheted össze Instagram fiókoddal a zökkenőmentes integráció érdekében és azt is megismered, hogy milyen előnyökkel jár és miért fontos ez az összeköttetés.

3 | Kulcsszó kutatás

Megismered a hatékony kulcsszókutatás fontosságát és módszereit, annak érdekében a tartalmaid könnyebben megtalálhatóak legyenek a Pinterest keresési eredményeiben.

4 | Táblák

Megtanuljuk, hogyan hozd létre és optimalizáld a Pinterest táblákat, hogy a tartalmaid rendszerezettek és vonzóak legyenek a követőid és nem utolsó sorban a Pinterest algoritmusa számára.

5 | Pin stratégia: hogyan posztolj Pinteresten

Megtanítom az én saját módszeremet a sikeres Pin stratégia kialakításához és a hatékony posztoláshoz, hogy folyamatosan növelni tudd a forgalmadat.

6 | Pin design

Elsajátítjuk a vonzó és kattintásra ösztönző pin design alapelveit, hogy a tartalmaid kiemelkedjenek a tömegből és nagyobb elérést érjenek el. Ebben a kurzushoz biztosított Canva sablonok is segítségedre lesznek, melyek kiváló alapot biztosítanak az induláshoz.

Kezdd el most a tanulást!

De mennyibe kerül?

Pinterest marketing alapozó kurzus tanfolyam Amistyle
Pinterest marketing
alapozó kurzus
39.900 Ft
 • 15 videós lecke
 • Korlátlan hozzáférés a tananyagokhoz
 • EXTRA: tanfolyami munkafüzet
 • EXTRA: Canva pin és borító sablonok
 • EXTRA: Facebook tanulói közösség
 • BÓNUSZ AJÁNLAT, ha 3 napon belül jelentkezel: „ChatGPT útmutató a Pinterest marketinghez” ebook – értéke: 8900 Ft
ChatGPT útmutató Pinterest marketinghez Pinterest tanfolyam Amistyle

Az ajánlat még eddig érhető el:

Visszajelzések

Akiknek már segíthettünk

Csatlakozz még ma és érj el sikereket minél hamarabb!

Kérdések és válaszok

A kurzus megvásárlása után emailen fogod megkapni a kurzus tanulói felületéhez a belépési adatokat. Először egy jelszót kell megadnod, ezután tudsz majd belépni és a hallgatói felület oldalán megtalálod a tanfolyamot.

A Canva sablonokat és a munkafüzetet az adott lecke leírásából fogod tudni letölteni.

Az ajándék ebookot emailen fogod megkapni a kurzus megvásárlása után.

Igen, már most elkezdheted a Pinterest fiókod beállítását és felépítését, és megpróbálhatsz forgalmat terelni egy freebie/csali feliratkoztató oldalra vagy az Instagramodra ismegnézheted, tudsz-e forgalmat irányítani egy landoló oldalra, ahol azonnal elkezdheted növelni az email listádat. De akár az Instagram oldaladra is terelheted a felhasználókat.

Ezt akkor is megteheted, ha még nincsen weboldalad, vagy nincs teljesen kész.

Idővel azonban mindenképpen javaslom, hogy indítsd el a weboldaladat, majd hozz létre rendszeresen ingyenes tartalmakat, például blogbejegyzéseket, podcastokat vagy videós tartalmakat. Ezek az anyagoku ugyanis kiváló alapul szolgálnak a Pinterest pinekhez is.

Tehát igen, kezdd el irányítani az embereket a Pinteresten keresztül az email listádra, vagy az Instagram fiókodba. Amikor pedig készen állsz a weboldalad vagy blogod elindítására, akkor fogod igazán megtapasztalni a Pinterest varázserejét.

Igen, egyértelműen elindulhatsz a kurzussal és a Pinterest marketinggel akkor is, ha még nincsenek kész tartalmaid. A kurzus során megtanulod, hogy milyen tartalmak fognak jól együttműködni a Pinteresttel, amelyekkel növelheted a forgalmadat és elérheted a célközönségedet is. Kezdetben összpontosíthatsz az alapok felépítésére, mint például a Pinterest üzleti fiók létrehozása és optimalizálása, valamint a kulcsszókutatás. Ezzel párhuzamosan elkezdheted gyűjteni az ötleteket és elkészíteni a tartalmakat is, amelyek később alapul szolgálnak a Pinterest marketingedhez. A kurzus segítségével megismerheted azokat a stratégiákat és eszközöket, amelyekkel sikeresen elindíthatod és fejlesztheted Pinterest marketingedet, még akkor is, ha az elején még nincs sok tartalmad.

Hosszú távon viszont mindenképpen ajánlom, hogy legyenek saját, megosztható, pinnelhető tartalmaid, erre a legjobb egyértelműen a blogolás!

Igen, a kurzus kiválóan alkalmas webshop tulajdonosok és termékekkel rendelkező vállalkozók számára is. A Pinterest egy vizuális platform, amely tökéletes a termékeid bemutatására és népszerűsítésére. A kurzus során megtanulod, hogyan hozhatsz létre vonzó pineket, amelyek felkeltik a potenciális vásárlók figyelmét és hogyan irányíthatod őket a webshopodba. Ha termékeket szeretnél értékesíteni online, a Pinterest marketing kifejezetten hatékony eszköz lehet számodra.

Ma már rengeteg téma és kategória megtalálható a platformon, nem korlátozódik a Pinterest néhány vizuális területre. Szinte már minden iparág képviselteti magát a felületen. A lényeg, hogy tudj inspiráló és hasznos tartalmakat készíteni a saját területeden. Ma már bármilyen témában lehet készíteni tartalmat a Pinterestre, az sem akadály, ha a témád nem túl vizuális és nincs sok képi tartalmad. Erre is van megoldás!

Igen! A Pinterest felhasználók kb 40 %-a férfi és az őket érintő és érdeklő témák is egyre nagyobb mennyiségben találhatóak meg a felületen

Igen, a magyar felhasználók száma már 1,5 millió körül van, ez azért már egy szép szám, nem érdemes kihagyni egy ekkora potenciált az üzleteddel

A Facebookon egyértelműen és lassan már az Instagramon is egyre nehezebb organikusan növekedni, a tartalmak egyre rövidebb ideig kerülnek fizetett hirdetések nélkül a célközönség szeme elé. Nem úgy a Pinteresten, ahol egy megosztott tartalom hetek, hónapok, nem ritkán még évek múlva is aktívan képesek forgalmat generálni a weboldaladra. Emellett az sem elhanyagolható, hogy a Pinteresten megosztott tartalmakat a Google beindexeli (ellenben a többi közösségi média tartalommal, a Facebookot egyáltalán nem, az Instagramot is csak bizonyos mértékben), ennek köszönhetően a Pinteresten túl a Google találati listájában is megjelenhet a tartalmad, és azt gondolom nem is kell részleteznem, hogy ennek micsoda előnyei vannak a weboldalad Google rangsorolását illetően.

Egyrészt a Pinterestben az a jó, hogy nem kell újra feltalálni a spanyolviaszt, nem kell újabb és újabb tartalomötleteken és posztokon agyalni, hiszen a Pinterestre a már meglévő tartalmaidat kell feltöltened, persze nem mindegy, hogy hogyan, milyen formában, mikor, milyen gyakorisággal stb. De ez könnyen átlátható és megtanulható és ha már az alapok rendbe vannak téve, onnantól már gördülékenyen működik és nem feltétlen kell vele sok időt tölteni. De akár megtanulnád a Pinterest használatát, akár kiszerveznéd, mindkettőben tudok segíteni.

Azt szoktuk mondani, hogy a Pinterest nem egy sprint szám, hanem sokkal inkább maraton. Egy éjszaka, de még néhány hét alatt sem lehet csodákat várni. Egy alapos és megfelelő stratégiával és következetes munkával viszont 4-6 hónap alatt már jelentős sikereket lehet elérni, de igazán stabil növekedés inkább 6-12 hónap elteltével várható.

Ingyenes Pinterest Minitréning - Amistyle

Gratulálok!

Sikeresen feliratkoztál a Pinterest Minitréning email sorozatra!

Rövidesen meg is érkezik az első levél az email postafiókodba!

Csatlakozz Facebook Csoportunkhoz

további hasznos tartalmakért: