Brandelt Gif készítés

Építsd a márkád és kapcsolódj még jobban a követőiddel teljesen egyedi, az arculatodra szabott, animált gifek segítségével!
Tedd lehetővé számukra, hogy az Instagram storyjaikat a Te matricáiddal dobják fel és vigyék hírét a vállalkozásodnak.

Miért használj egyedi brandelt gifeket?

A gif egy örökzöld marketing eszköz, használata virálisan tud terjedni a felhasználók között, ezáltal erősítve a márkádat és terjesztve annak hírnevét. Növeli a márkaismertséget, sokat hozzá tud tenni a márkával összefüggő vizuális világhoz.

Az arculatra szabott brandelt matricák mellett készíthetünk Neked akár tematikus vagy az egyes kampányaidhoz, alkalmaidhoz, eseményeidhez kapcsolódó gif csomagokat is.

Brandelt Gif csomag tartalma

Csomagár: 28.500 Ft*
 • 5 db animált gif matrica (ebből minimum 4 db szöveges, feliratos gif és 1 db animált logó, melyet az általad rendelkezésre bocsátott vektoros logó file alapján készítek el)
 • 2 módosítási kör
 • Gif file-ok átadása (.gif formátum)
 • Giphy regisztráció intézése és a gif csomag feltöltése**

*A feltüntetett ár alanyi mentes, bruttó ár, további adók nem terhelik.

**Ahhoz, hogy a matricáid megjelenjenek az Instagram story felületén (illetve a Tiktokon is), regisztrálni kell a Giphy.com felületén és egy szigorú jóváhagyási eljáráson kell átesni. Ehhez szükséges egy saját domaines weboldal és egy ugyanilyen domain végződésű email cím, valamint a giphy accountot is ezzel a névvel kell létrehozni. A Giphy regisztrációt csak ezeknek a feltételeknek a fennállása esetén tudom intézni.

Mire lesz szükségem a munkához:

 • A rendeléskor (a lenti űrlapon) add meg nekem, hogy milyen szövegekkel szeretnél matricákat készíttetni (egy gif max 4-5 szóból álljon)
 • Ha saját arculati színekkel, vagy saját színelképzeléssel szeretnéd a grafikákat, add meg a színeid hex kódját (ennek hiányában fehér színű feliratos matricákat készítek Neked)
 • A rendelés után a rendelés visszaigazoló emailre válaszolva küldd el nekem a logódat vektoros formátumban (abban az esetben, ha szeretnéd a logód animált gif változatát is elkészíttetni)

Mi történik, miután elküldted a rendelésedet?

 • A rendelés beérkezése után 1 munkanapon belül felveszem Veled a kapcsolatot és küldök számodra egy díjbekérőt, ennek kiegyenlítésével kezdődik a munka
 • Fizetési mód: átutalás
 • A teljesítés határidő kapacitásomtól függően 1-2 hét

Gif csomag megrendelés

  Számlázási név (*)

  Számlázási cím (*)

  Adószám

  Email cím (*)

  Telefonszámod (*)

  Weboldalad címe (*)

  A gifrendeléshez saját weboldalra van szükség

  Weboldalad domainjéhez tartozó email cím (*)

  A weboldalad domainjéhez tartozó email cím szükséges - gmail és egyéb ingyenes email címek nem elegendőek a gifek jóváhagyásához

  Gif matricák szövegei

  Milyen feliratokkal szeretnéd a gifjeidet?

  Megjegyzés

  Hol hallottál rólam?

  Kuponkód

  Ellenőrzés:

  (Hozzáférés az ingyenesen letölthető anyagok könyvtárához, blog és közösségi média értesítő, ajánlatok).
  A checkbox bepipálásával hozzájárulok, hogy a későbbiekben hasznos és izgalmas tartalmakat küldjetek számomra híreket és reklámot is tartalmazó hírlevél formájában. Tudomásul veszem, hogy bármikor leiratkozhatok.